PLX-500

Pris:
4 050 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4023
Antal:
PLX-500 ärar uppställningen av PLX-1000 professionell skivspelare och producerar ett varmt, klart analogt ljud. De perfekta däcken för dig som vill börja spela med vinyl eller bara vill lyssna på din Rekordsamling hemma.
Solidt byggt med utmärkt vibrationsdämpning och med exakt ljuduppspelning har detta högmomentdäck en USB-utgång så att du kan göra digitala inspelningar av din vinylsamling i vår gratis Rekordbox-programvara. Du kan också kombinera PLX-500 med rekordboxen iePlus Pack, en kompatibel mixer och RB-VS1-K Control Vinyl för att spela och skrapa med digitala filer.
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
UTMÄRKT LJUDDESIGN

Precis som PLX-1000, är PLX-500 byggd för att producera ett högkvalitativt vinylljud. Den kortaste möjliga ljuddirigeringen från pennan till utgångarna minskar distorsionen, medan telefon/linjeutgångsomkopplaren låter dig ansluta direkt till ditt ljudsystem eller till högtalare utan att behöva en extern förstärkare.
 
ENKEL DIGITALINSPELNING
Spela in din vinylsamling till högkvalitativa digitala filer genom att helt enkelt ansluta skivspelaren till din dator eller Mac via USB-uttaget.
 
SMOOTH DJ PLAY
Använd PLX-500 för att blanda och skrapa dina vinylskivor eller kombinera skivspelaren med Rekordbox dvs en kompatibel-DJ-mixer och RB-VS1-K Control Vinyl för att spela och utföra med dina digitala filer.
 
COVER ART DISPLAY
Sätt dina skivfodral på skärmen medan du lyssnar på din vinyl tack vare hylsan i stoftkåpan.