HDJ-X10K (BLACK, SILVER)

Pris:
2 640 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4054
Antal:
Håll dig överens med ditt spel med HDJ-X10, utformad med inmatning från professionella DJ-skivor för att hjälpa dig under alla omständigheter, från festivaler till klubbar. HDJ-X10 är världens första DJ-hörlurar1 för att producera högupplösta ljud från 5 Hz till 40 kHz, så att du kan höra frekvenser andra DJ-hörlurar kan inte reproduceras. Gör en ännu djupare anslutning till musiken.
 
Polyuretanläderöronkuddarna och huvudbandets kudde är resistenta mot försämring tack vare användningen av nano coating2, så att du enkelt kan torka bort svett och smuts.
 
HDJ-X-hörlurarna är utformade för att vara flexibla. Deras svängmekanism gör att du kan bära dem bekvämt, beroende på hur du föredrar, under långa perioder. Du behöver inte oroa dig för stötar under transporten, eftersom dessa DJ-hörlurar kan hantera svåra förhållanden och tung användning. De rensade till och med USA:s militära standardstötstest.
 
1 Första hörlurar i världen för att reproducera frekvenser från 5 Hz till 40 kHz på DJ-hörlursmarknaden (enligt forskning som genomfördes av Pioneer DJ Corporation Ltd den 21 augusti 2017).
2. Första hörlurar i världen för att få nano-beläggning på DJ-hörlursmarknaden (enligt forskning som genomfördes av Pioneer DJ Corporation Ltd den 21 augusti 2017).
 
NYCKELFUNKTIONER
 
HÖGKVALITATIV LJUDDESIGN

HDJ-X10s är världens första DJ-hörlurar för att producera högupplösta ljud som sträcker sig från 5 Hz till 40 kHz, vilket gör att du kan höra frekvenser som andra DJ-hörlurar inte kan reproducera.
 
GRUNDLIGT TESTAD
Även på vägen kommer dina hörlurar att hantera svåra förhållanden och tung användning. Slitstark metall används i de rörliga delarna, vilket möjliggör en stark konstruktion som rensade till och med US Military Standard Shock testet *.
* MIL-STD-810G
 
NANOBELÄGGNING
Polyuretanläderöronkuddar och pennband på HDJ-X10 hörlurar är resistenta mot försämring tack vare användningen av nano-beläggning, en världsledande för DJ-hörlurar, så att du enkelt kan torka bort svett och smuts.
 
BEKVÄM PASSFORM
Dessa hörlurar är bekväma att använda oavsett hur du bär dem. Husdesignen minskar trycket på huvudet, medan dess yttre textur ökar greppet. För att hjälpa dig att hitta den perfekta passformen har de också ett flexibelt, slitstarkt huvudband och en flexibel svängning.
 
FAST, ELEGANT DESIGN
Alla HDJ-X-hörlurar har ett raffinerat utseende och slitstark konstruktion. Välj mellan svarta eller silver versioner för att slutföra ditt önskade utseende.
 
SPECIFIKATIONER
  • TYP: Stängd, dynamisk
  • DRIVAGGREGAT: 50 mm kupol typ
  • KABEL: 1,2 m spolad kabel (3 m förlängd längd), 1,6 m rak kabel
  • VIKT (UTAN SLADD): 328 g
  • MAXIMAL INGÅNGSEFFEKT: 3500 mW
  • UTGÅNGSLJUD LEVEL: 106 dB
  • FREKVENSOMRÅDE: 5 - 40000 Hz
  • IMPEDANS: 32 Ω
 
INKLUDERADE TILLBEHÖR
  • 6.3 MM STEREOKONTAKTADAPTER (GÄNGAD TYP)
  • VÄSKA