XDJ-700

Pris:
7 400 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4020
Antal:
Beställningsvara
XDJ-700 kommer med en stor pekskärm, en bekant klubblayout och den ärver en mängd funktioner från sin storebror, XDJ-1000. Den kompakta storleken och det avtagbara stället ger stora möjligheter till uppställning för även den minsta monteringen eller i hemmet.
Med stöd för vår gratis Rekordbox ™ -programvara kan du förbereda och hantera dina spår på en PC eller Mac innan du slår på booth.
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
STOR PEKSKÄRM

Den 7-tums fullfärgade LCD-pekskärmen ger dig instinktiv kontroll för ultimativ kreativitet. GUI är indelad i tre sektioner så att du enkelt kan få tillgång till alla funktioner du behöver.
 
SNABBARE BROWSING
Ring upp Qwerty-tangentbordet för att söka efter nyckelord eller använd rotationsratten för att bläddra. Dessutom kan du välja hur du vill se dina spår: lista, konstverk eller anpassad vy.
 
HOT CUES
Trigger Hot Cues och Hot Loops i perfekt tid.
 
PERFEKT BEAT
Kvantifiera snapsignaler och slingor till Rekordbox-satsen för en tillförlitlig prestanda varje gång.
 
MER KREATIV FRIHET
Automatiskt BEAT-match upp till 4 däck, spelar spår analyserade i Rekordbox, vilket gör dig fri att fokusera på att lägga till ditt unika märke på mixen.
 
SLIP MODE
Håll spår som spelas dämpade under liveändringar som loop, rep eller bakåt. Släpp joghjulet och spåret kommer tillbaka på exakt rätt ställe.