XDJ-1000 MK2

Pris:
13 000 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4021
Antal:
Beställningsvara
Baserat på föregångaren förbättrar XDJ-1000MK2 användbarheten genom förbättrad spårning och stöd för högupplösta FLAC- och ALAC-ljudfiler. Den ärver det stora joghjulet och 7-tums fullfärgskärm från CDJ-2000NXS2, samt funktioner som 8 Hot Cues och Quantize.
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
CDJ-STYLE DESIGN

Utrustad med samma storlek joghjul och en 7-tums LCD-pekskärm som vår CDJ-2000NXS2, får du intuitiv kontroll över din mixning.
 
HIGH RESOLUTION AUDIO
Bredvid MP3, AAC, WAV och AIFF, stödjer XDJ-1000MK2 högkvalitativa FLAC- och ALAC-ljudformat upp till 48kHz/24-bit. En digital utgång har lagts till för att skicka ljud utan nedbrytning, medan strömförsörjningen för analoga ljud är helt separerade från den digitala kretsen för att minska ljudet.
 
SNABBARE BROWSING
Bläddra enkelt i ditt Rekordbox-bibliotek med roteringsknappen bredvid displayen, eller använd Qwerty-tangentbordet för att söka efter specifika nyckelord. Avancerade funktioner som matchnings- och spårfilter hjälper dig att spela rätt spår vid rätt tidpunkt.
 
FÖRBÄTTRAD PRESTANDA
8 Hot Cues tillåter omedelbar uppspelning vid en förinställd punkt, medan Quantize låter dig spela cue och loop-punkter i tid med musiken på spår som har analyserats i Rekordbox. Använd Beat Jump för att hoppa bakåt eller framåt 1, 2 eller 4 slag från det aktuella uppspelningsläget.
 
LÄGG TILL DDJ-SP1
Lägg till DDJ-SP1 till din inställning och få ännu mer prestandafunktioner. Anslut bara en USB-kabel och kontrollera upp till 4 XDJ-1000MK2s med hjälp av Pro DJ Link.
 
PRO DJ LINK
Med Pro DJ Link kan du ansluta upp till 4 spelare eller bärbara datorer via en enkel LAN-anslutning. Kombinera detta med Rekordbox och få händerna på förbättrade prestandafunktioner och spåra information, som Beat Sync, Beat Countdown, Beat Jump och Phase Meter.