CDJ-TOUR1

Pris:
37 996 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4017
Antal:
Beställningsvara
Turnera på festivaler och arenor med CDJ-TOUR1 och leverera på högsta nivå. Tillsammans med DJM-TOUR1 mixern spelar du huvudfasen med en stabil och pålitlig inställning som du kan lita på.
CDJ-TOUR1 levererar det varma högupplösningsljudet du är van vid, och lägger till ljudkomponenter av hög kvalitet för att skala upp för vilken storlek som helst. Och med samma bekanta layout och funktioner som CDJ-2000NXS2 och en stor utfällbar pekskärm får du enkel kontroll när det är mest viktigt.
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
VARM LJUD PÅ VÄNVÄRDEN

En 32-bitars D / A-omvandlare, tillverkad av ESS Technologies, ger oerhört lågt ljud och störning, även vid de superhöga volymer som behövs för storskaliga händelser. Plus 96 kHz / 24-bitars ljudkort reproducerar högupplöst ljud, medan den separata strömförsörjningen ytterligare minskar oönskade ljud.
 
STOR FOLD-OUT TOUCH SCREEN
Bredvid den vanliga 7-tums pekskärmen får du en 13-tums, utfälld, fullfärg pekskärm för ökad kontroll. Du kan luta skärmen efter dina önskemål, justera belysningen eller fästa bildskärmen för att skydda solens bländning när du spelar ute.
 
BEKANT UTSEENDE
Med samma layout och prestanda som CDJ-2000NXS2 känner du dig riktigt hemma vart du än spelar. Förbered dina spår i rekordboxen som vanligt, ladda dem sedan till CDJ-TOUR1 och utlös Beat Sync, Slip Mode, Hot Cue Auto Load och mycket mer.
 
PRO DJ LINK
Med Pro DJ Link kan du dela en källa över upp till 4 spelare. Kombinera detta med rekordbox DJ för att få tillgång till förberedda slingor och signaler, synkronisera slaget med huvuddäcket och få tillgång till en mängd avancerade funktioner medan du är på scenen.
 
FESTIVAL-PROOF DESIGN
CDJ-TOUR1s styva design levereras med isoleringsfötter för stabilitet på all yta och förstärkta sidor. Dessutom har LAN-portarna NEUTRIK etherCON®-kontaktdon med spärrhake, så kompatibla kablar kommer att hålla sig på plats, oavsett vibrationer och knack kastas på dem.