DJM-TOUR1

Pris:
45 600 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4024
Antal:
Beställningsvara
Turerna från festivaler till arenor med DJM-TOUR1 och du utför på högsta nivå. Anslut upp till 4 CDJ-TOUR1 via Pro DJ Link och njut av en robust och pålitlig inställning varje enskild prestanda.
DJM-TOUR1 levererar det varma högupplösningsljudet du brukar, och lägger till ljudkomponenter av hög kvalitet för att skala upp för vilken storlek som helst. Den har även en digital AES/EBU-utgång så att du kan ansluta direkt till husets front utan att ljudkvaliteten försvinner och 2 oberoende hörlursavsnitt som låter dig övervaka och cue spår separat.
Plus med samma bekanta layout och funktioner som DJM-900NXS2, och en stor utfällbar pekskärm får du enkel kontroll när det är mest viktigt.
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
VARM LJUD PÅ VÄNVÄRDEN

En 32-bitars D/A-omvandlare, tillverkad av ESS Technologies, ger oerhört låg ljud och störning även vid superhöga volymer. Dessutom har 96 kHz/24-bitars ljudkort, 64-bitars flytande punktblandning, förbättrad ditheringsteknik och en jätteklocka kombinerat för att ge ett exakt, naturligt analogt ljud.
 
ANSLUT TILL HUSETS FRAMSIDA
Med AES/EBU digital utgång kan du ansluta direkt till PA, oavsett positionering. Tillsammans med ordklockans ingång garanterar den högkvalitativ digital ljudsignalöverföring till framsidan av huset för exakt synkronisering och bästa möjliga ljudkvalitet.
 
13-TUM PEKSKÄRM SOM GÅR ATT VECKLA UT
Använd mångfärgad pekskärm för att bläddra och välj spår från upp till 4 CDJ anslutna via Pro DJ Link. Välj mellan en horisontell flervågsvy eller en vertikal vy som även innehåller en RMS-mätare så att du kan övervaka och styra volymen för varje kanal.
 
5-PORT LAN-NAV
Ett 5-ports LAN-nav betyder att du kan ansluta upp till 5 spelare eller bärbara datorer till DJM-TOUR1. Via Pro DJ Link kan du dela en källa över upp till 4 spelare - och om du använder Rekordbox DJ får du tillgång till en mängd avancerade funktioner på toppen.
 
EASY B2B CUEING
2 oberoende hörlurssektioner låter dig och en annan DJ cue spår samtidigt utan att höra varandra input. Varje hörlur har också sin egen volymkontroll för enkelhet och komfort.
 
FLEXIBEL ANSLUTNING
Haka upp ditt val av externa enheter, inklusive trummemaskiner, effektorer, synths och samplers med XLR/TRS-kombination Aux-in.
 
FESTIVAL-PROOF DESIGN
DJM-TOUR1s styva design levereras med isoleringsfötter för stabilitet på alla yta och förstärkta sidor. Dessutom har LAN-portarna NEUTRIK etherCON®-kontaktdon med spärrhake, så kompatibla kablar kommer att hålla sig på plats, oavsett vibrationer och knack kastas på dem.
 
SEPARAT POWER SUPPLY
Den separata strömförsörjningen garanterar kompromisslös prestanda för optimal ljudkvalitet, medan effektfaktorkorrigering (PFC) minskar distorsionen över frekvenserna.
 
SKÄRMJUSTERINGAR
Kantla skärmen så att den passar dig, justera belysningen eller montera bildskärmen för att skydda solens bländning när du spelar ute.
 
OAVSIKTLIG SKICKA/RETUR
Använd inbyggd FX- och en extern FX-enhet samtidigt. Anslut bara extern hårdvara via Aux. Eller anslut din iPhone/iPad via USB för att engagera instrument och FX-appar - prova med RMX-1000 för iPad.
 
LJUDFÄRGER FX
6 studio-kvalitetsljud FX - Sweep, Filter, Crush, Dub Echo, Buller och Space - finns på alla kanaler. Använd parametervärdet för finjustering av FX.