DDJ-XP1

Pris:
2 000 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4046
Antal:
Beställningsvara
Oavsett om du använder skivspelare, multispelare eller externa enheter, kommer DDJ-XP1 att ge en helt ny sfär kreativa möjligheter till dina DJ-föreställningar.
 
Denna robusta tilläggsregulator med intuitiv layout och 32 prestandapads är utformad för att få ut det mesta av Rekordbox DJ och Rekordbox DVS. Så lägg till DDJ-XP1 till din inställning och njut av taktil kontroll över Hot Cues, Pad FX, Beat Jump, Sampler, Beat Loop eller de nya Key Shift och Keyboard lägena.
 
INTUITIV LAYOUT
Layouten är uppdelad i en övre sektionskontrolltangent och slår synkroniseringsstatus, medan den nedre sektionen utlöser 32 prestandakuddar. FX styrs dynamiskt genom att peka på Slide FX-remsorna.
 
PRESTANDAPADS
32 mångfärgade pads hjälper dig att skapa unika set och få ut det mesta av Rekordbox dj och rekordbox dvs prestanda. Dessa taktila kuddar har den lägsta latensen hos alla DJ-regulatorer, och är byggda för att förbli så, även efter att de slogs hårt, gång på gång.
 
SLIDE FX
Dynamiskt kontrollera din valda kombination av FX genom att trycka på Slide FX-remsorna och flytta fingret upp och ner, utan att behöva slå den valda FX-enheten på eller av.
 
REKORDBOX DJ
Du får en Rekordbox DJ-licensnyckel som medföljer denna tilläggsregulator. Aktivera bara din licensnyckel för vår DJ-programvara, anslut styrenheten och starta DJing.
 
REKORDBOX DVS
Du får också en licensnyckel för Rekordbox DVS som ingår i rutan, vilket ger dig mycket lyhörd skraplostning med musik från ditt Rekordbox-bibliotek.
 
SPECIFIKATIONER
  • BREDD: 332,74 mm
  • HÖJD: 43,18 mm
  • DJUP: 236,22 mm
  • VIKT: 1,5 kg
  • STRÖMFÖRSÖRJNING: Nätadapter DC 5 V
  • STRÖMFÖRBRUKNING: 500 mA