DDJ-SZ2

Pris:
17 600 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4043
Antal:
Beställningsvara
DDJ-SZ2 bygger på den starka grunden för sin föregångare, vår flaggskepps DDJ-SZ-controller. Denna uppgradering till vår flaggskepps Serato DJ-controller gör att du kan ta hand om de senaste tilläggen till Serato DJ, inklusive nyckelskift, nyckelsynkronisering, tonhöjd och Serato Flip. Vi har förbättrat löptiden för jogghjulet för att göra repor mer responsiva och exakta och de mångfärgade prestandakuddarna ger dig snabb återkoppling när du spelar status och pad-lägen.
 
DDJ-SZ2 levereras med den senaste versionen av Serato DJ, Pitch n 'Time och Serato Flip expansionspaket ingår också så att du kan använda de nya funktionerna rakt ut ur lådan.
 
DEDIKERADE KONTROLLER
Spela med dina nycklar och tonhöjd, justera dem när du blandar med 3 nya Serato DJ-funktioner inbäddade i din controller. Nyckelförskjutning, nyckelsynkronisering och tonhöjdsuppspelning ger dig möjlighet att spela upp det med örat.
 
SPEL MED DIN PITCH
Pitch Play ger dig friheten att slå dina signaler över en rad olika nycklar. Använd Prestandakuddarna för att tilldela dina Hot Cues och utöka omfattningen av din kreativitet med en knapptryckning.
 
SERATO FLIP ANSLUTNING
Spela in Hot Cue-kombinationer med 3 dedikerade knappar, så att du kan spela upp dina spår, göra egna ändringar eller till och med hoppa över eller repetera valda avsnitt på slingan.
 
PROFESSIONELL OSCILLATOR
Skapa ett mer mångsidigt ljud genom att vrida vredet för att överlappa ditt spår med brus, droppe, laser eller siren. Modulera med hjälp av ratten för att lägga till konsistens samt spänning på dina spår.
 
STORA ALUMINIUMJOGAR
DDJ-SZ2s stora joghjul är optimerade för perfekta repor och du kan använda Jog Feeling Adjust för att ställa in ditt önskade motstånd. Joggarna har upplyst markeringspunkter och en korrekt nedräkning för ännu högre precision.
 
BACKGRUNDSPRESTANDAPADS
Utlös genast Hot Cues, Roll, Slicer, Sampler, Cue Loop, Sparade Loop, Slicer Loop och Pitch Play. De flerfärgade bakgrundsbelysta lysdioderna ger en visuell hänvisning till vilka lägen som är i spel och kommer att återspegla cue-poäng som du har förinställt i Serato DJ.
 
SPECIFIKATIONER
  • BREDD: 870 mm
  • HÖJD: 98,4 mm
  • DJUP: 419,5 mm
  • VIKT: 10,7 kg
  • LJUDKORT: 24 bit / 44,1 kHz
  • FREKVENSOMRÅDE: 20 - 20000 Hz
  • SIGNAL-TILL-BRUSFÖRHÅLLANDE: 111 dB
  • FÖRVRÄNGNING: <0,002% (USB), <0,004% (LINE)
  • Utgångar: 2 HÖGTALEFON MONITOR (1/4 tums jack, mini-jack), 2 MASTER (XLR, RCA), 1 BOOTH (1/4 inch Jack)
  • USB: 2 USB B-portar