DDJ-SR

Pris:
5 360 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4041
Antal:
Beställningsvara
DDJ-SR2 har dedikerade tangentkontroller för Serato DJ, så att du kan styra programvarufunktionerna med ett tryck på en knapp. Denna 2-kanaliga styrenhet tar efter vårt professionella DJ-redskap med mångfärgade prestationsplattor och en rymlig layout. Kompakt och 18% lättare än DDJ-SR, är DDJ-SR2 lätt att transportera till alla spelningar.
 
Njut av ett komplett paket med den senaste versionen av Serato DJ samt Pitch 'n Time DJ expansionspaketet, som låter dig bli kreativ med ditt spår och BPM, även i extrema tempos.
 
SERATO PITCH ‘N TIME DJ KONTROLLER
En serie dedikerade knappar skapades för att utlösa de nyckelrelaterade funktionerna i Serato DJ. Växla mellan Key Shift, Key Sync och Key Reset för att spela med tangenter utan att ändra ditt tempo.
 
MULTI-FÄRGADE PRESTANDAPADS
Använd de stora, flerfärgade taktila prestandakuddarna för att utlösa funktionerna Hot Cues, Roll and Sampler. Slå på kuddarna och se deras färger ändras när de anger det valda pad-läget och spelningsstatus.
 
BÄRBAR DESIGN
Ta den här kontrollen med dig vart du än går tack vare de lätta grepphandtagen och lätta designen. För enkel plug-and-play-anslutning kan du välja mellan USB eller nätström.
 
FLERA ANSLUTNINGAR
Balanserade XLR-utgångar låter dig ansluta till ett professionellt PA-system, medan en bås och 2 master outs gör att du kan övervaka dina mixer. Eller använd DDJ-SR2 som mixer med multiplayers eller skivspelare med hjälp av linjen och phono-ingångarna.
 
STORA JOGHJUL
Det kan vara kompakt, men den här styrenheten har stora, lågaktiga joghjul för att ge dig bra repor och noggrannhet.
 
INTEGRERAD KONTROLL AV SERATO DJ
Bli involverad i plug-and-play-kontrollen av Serato DJ med dedikerade knappar för FX och avancerade funktioner som Hot Cue, Slip Mode, Roll och skivare. Anslut bara din dator/Mac och börja spela.
 
LJUDMIXERFUNKTION
Använd trimmer, kanalfadare och EQ-enheter för att styra ljud från externa skivspelare eller mediaspelare. Även när regulatorn inte är ansluten till en dator kan trimmer och faders användas för ljudingång från externa källor.
 
NÅLSÖK
Nålsökning ger en kontaktremsa för intuitiva och snabba sökningar. Hoppa till någon del av ett spår med en knapptryckning.
 
SPECIFIKATIONER
  • BREDD: 553 mm
  • HÖJD: 65,1 mm
  • DJUP: 334,5 mm
  • VIKT: 3,7 kg
  • LJUDKORT: 24 bit / 44,1 kHz
  • FREKVENSOMRÅDE: 20 - 20000 Hz
  • SIGNAL-TILL-BRUSFÖRHÅLLANDE: 105 dB
  • FÖRVRÄNGNING: <0,003% (USB)
  • INGÅNGAR: 2 PHONO / LINE (RCA), 1 MIC (1/4 tums TS-uttag), USB, 1 USB B-port
  • UTGÅNGAR: 2 MASTER (XLR, RCA), 1 BOOTH (1/4 tums TRS-jack), 2 HEADPHONE MONITOR (1/4 tums Stereo Phone Jack, 3,5 mm stereo mini-jack)