Moisture Guard

Pris:
565 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P1885242
Antal:
Håll dina in-ear-skärmar som nya!
Ta bort fukt, oljor och earwax över natten genom att rengöra dem med Moisture Guard ™ Elektronisk Hörapparat. Moisture Guard ™ är det mest attraktiva, bekväma sättet att lagra och rengöra dina in-ear-skärmar och öronproppar. Den finns i vackert soligt Körsbärsträ och American Black Walnut. Moisture Guard ™ skapar torr värme som förångar fukt, förångar oljor och torkar ut öronvax för lätt avlägsnande.
Denna typ av regelbundet underhåll förlänger livslängden för dina in-ear-skärmar, gör att de fungerar i högsta prestanda och hjälper till att förhindra kostsamma reparationer.
Med enstaka tryckknapp på / av och en indikatorlampa som tänds vid användning, är Moisture Guard ™ lätt att använda med inget annat att köpa. Slå på på natten stäng av det på morgonen utan extra kostnad. Skydda din investering under de kommande åren. Moisture Guard ™ betalar sig själv genom att undvika kostnaden för bara en out-of-warranty-reparation. Enheten levereras med en 110-240 12V AC standard vägguttag. Ett års garanti, audiolog rekommenderas.
 
  • MÅTT: 3.375 × 5.5 × 2.375 in