PLX-1000

Pris:
7 700 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4022
Antal:
PLX-1000 är precision konstruerad för båset och bygger på 50 års erfarenhet av att göra high-end skivspelare. Resultatet är en välbekant layout med några nästa generationsförbättringar, däribland ett direktmoment med högt vridmoment, multi-pitch kontroll, klubbkvalitet och ljudkvalitet och avtagbara ström- och ljudkablar. Det är solidt byggt för utmärkt vibrationsdämpning och ultimata precision, högkvalitativ ljuduppspelning.
 
Lägg helt enkelt till ditt val av patron och stylus till PLX-1000 (ingår ej) och kombinera med din mixer för en idealisk inställning för turntablister. En idealisk match för DJ är den handgjorda PC-X10 (säljs separat).
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
VÄND BORDEN

Direktdriften med högt vridmoment säkerställer stabil rotation och exceptionell styrning - och når 33⅓ rpm på bara 0,3 sekunder tack vare ett startmoment på 4,5 kg / cm (eller mer).
 
UTMÄRKT LJUDDESIGN
PLX-1000s tungmassa, gjutna zinkchassi förhindrar resonans och vibrationer. Den undre delen av enheten är förstärkt med 8 mm tjockt harts, plus 9 mm tjockt vibrationsdämpande material vid basen. Dessutom minskar den gummiisolerade tonen armen skurande effekter, medan gummi och fjädrar på isolerarens dämpande delar absorberar yttre vibrationer.
 
ÖKA TAKTEN
Multi-Tempo-kontroll gör att du snabbt kan hämta eller sakta ner spåret till ± 8%, ± 16% och ± 50%, medan en enkel återställningsknapp omedelbart återgår till ± 0%.
 
FLEXIBEL ANSLUTNING
Utbytbara ström- och ljudkablar kan enkelt anslutas och bytas ut, och förkvalitativa guldpläterade RCA-uttag garanterar låg impedans och en fantastisk ljudkvalitet.
 
LJUDKVALITETSDESIGN
För att skapa en extremt stabil spelare och förhindra vibrationer utnyttjade Pioneer ett tungt zinkgjutet chassi för spelarens övre del, förstärkt med en underdel av 8 mm tjockt harts. Basen på enheten styrdes ytterligare med 9 mm tjockt vibrationsdämpande material som resulterar i extremt stabil uppspelning. Armtonen fick också stor uppmärksamhet i byggkvalitet och design för att maximera prestanda, med hjälp av gummiisolering för att minimera skärande effekter vid ljuduppspelning. RCA-jackarna har guldpläterade maskinskurna delar för låg impedans för utmärkt ljudkvalitet.