DDJ-SX2

Pris:
8 000 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4042
Antal:
4-kanals DDJ-SX2-kontrollern bygger på framgången av sin föregångare men förvärvar två måste-ha-funktioner från DDJ-SZ topp-flight: Prestandapads med multifärgade cue-punktdioder och en nedräkning på joggen. Dessutom är det Serato DJ DVS uppgraderingsberett och har en förbättrad jogghjärtsläckning, vilket gör den till skrapleddets ultimata följeslagare.
 
DDJ-SX2 ger dig inbyggd manipulering av Serato Flip; ett Serato DJ Expansion Pack som ger dig möjlighet att spela in och spela upp heta cue-sekvenser på fluga.
 
INFÖDD SERATO FLIP
Använd de tre dedikerade knapparna - Spela in, Start och Slot - för att komma åt Serato Flip och spela in heta kombinationer och spela upp dem på slingan.
 
STORA ALUMINIUMJOGAR
De fullstora joghjulen är optimerade för ett perfekt repor, medan de upplysta markeringsmarkörerna med cue nedräkning ger dig enkel kontroll utan att titta på din bärbara skärm.
 
BACKGRUNDSPRESTANDAPADS
Utlös direkt Kvantiserade Hot Cues, Roll, Slicer och Sampler eller tryck Shift för att spara och aktivera Cue och Slicer Loops - medan hastighetsläge låter dig styra provvolymen med det tryck som du använder. De flerfärgade bakgrundsbelysta lysdioderna ger en visuell hänvisning till vilka lägen som är i spel och kommer att återspegla cue-poäng som du har förinställt i Serato DJ.
 
DVS UPPGRADERINGSKLAR
DDJ-SX2 är Serato DJ DVS redo. Serato DJ DVS Expansion Pack gör att du kan skrapa med CDJ eller analoga skivspelare med Serato NoiseMap Control CD/vinyl.
 
GLIDLÄGE
Håll spår som spelas dämpad under liveändringar som loop, rep eller bakåt. Släpp joghjulet och spåret kommer tillbaka på exakt rätt ställe.
 
MANUELLT FILTER PÅ VARJE KANAL
Manipulera ljudet som kommer från programvaran, spelarna eller skivspelarna.
 
VÄL ANSLUTEN
Denna styrenhet har 4 ingångar för ultimat flexibelt ansluta till CDJ eller analoga skivspelare och användas som fristående mixer. Du kan också ansluta direkt till professionell PA-utrustning tack vare en Booth och 2 Master, plus de 2 MIC-ingångarna har förbättrats för att eliminera distorsion.
 
SPECIFIKATIONER
  • BREDD: 664 mm
  • HÖJD: 70,4 mm
  • DJUP: 353,4 mm
  • VIKT: 5,8 kg
  • LJUDKORT: 24 bit / 44,1 kHz
  • FREKVENSOMRÅDE: 20 - 20000 Hz
  • Förvrängning: <0,003% (USB) <0,005% (LINE)
  • INGÅNGAR: 2 CD (RCA), 2 MIC (XLR / 1/4 tums Jack Combo, 1/4 tums jack), 2 PHONO / LINE (RCA)
  • USB: 1 USB B-port
  • UTGÅNGAR: 2 HÖGTALEFON MONITOR (1/4 tums jack, mini-jack), 2 MASTER (XLR, RCA)