DDJ-RR

Pris:
6 160 kr
Exkl. moms
Art.nr:
4034
Antal:
Beställningsvara
DDJ-RR är lillebror till våra professionella controllers för Rekordbox DJ, DDJ-RZ och DDJ-RX. Den har en kompakt design och intuitiv layout med stora joghjul, upplysta jog-indikatorer och taktila prestandakuddar. 
 
Denna 2-kanaliga styrenhet kommer med dedikerade kontroller för Rekordbox DJ, till exempel Slip Mode, Release FX, Sequence Load och Deck Select så att du kan växla mellan alla 4 Rekordbox DJ-däck med en knapptryckning.
 
NYCKELFUNKTIONER:
 
REKORDBOX DJ

Du får en gratis Rekordbox DJ-licensnyckel som medföljer i denna styrenhet. Aktivera bara din licensnyckel, anslut styrenheten och starta DJing.
 
ON-JOG DISPLAY
Stora joghjul med en upplyst jogskärm ger responsiva repor och låter dig veta statusen för varje däck vid ett ögonkast. Dessutom har DDJ-RR en hållbar, borstad aluminiumplatta precis som våra flaggskeppsstyrare och NXS2-uppställningen.
 
PRESTANDAPADS
Ställ in färger för dina Hot Cues i Rekordboxen och utlös sedan med högkvalitativa gummitrådar. Eller använd Performance Pads för att ta med Pad FX, Beat Jump och Slicer i mixen.
 
SEQUENCER
Skapa provsekvenser i flygningen med hjälp av Sequencer, eller välj och spela sekvenser som är lagrade på din dator direkt från hårdvaran tack vare Sequence Call-knappen. Plus med sekvensbelastning kan du ladda en provsekvens till däck och rep.
 
DEDIKERADE KONTROLLER
Slip Mode fortsätter tyst uppspelning under en slinga, omvänd eller repor och tar sedan musiken tillbaka till rätt punkt. Och med hjälp av Release FX kan du avsluta komplexa FX-mönster genom att välja vinylbroms, echo eller backspinn och vrid på ratten.
 
HÖGKVALITETSLJUD
DDJ-RR har samma krets för master- och booth-utgångar som pro-standard DDJ-RZ för att säkerställa en trogen återgivning av ljudkällor och klart, kraftfullt ljud.
 
PORTABEL DESIGN
Ta den här kontrollen med dig vart du än går tack vare de lätta grepphandtagen och lätta designen. För enkel plug-and-play-anslutning kan du välja mellan USB eller nätström.
 
FLEXIBEL ANSLUTNING
Balanserade XLR-utgångar låter dig ansluta till ett professionellt PA-system, medan en bås och 2 hörlursuttag gör att du kan övervaka dina mixer. Eller använd DDJ-RR som mixer med multiplayers eller skivspelare med hjälp av linjen och phono-ingångarna.
 
PC MASTER UT
För flexibilitet kan du välja att höra din mix genom datorns interna högtalare, anslutna skrivhögtalare eller spela via en trådlös högtalare. Samtidigt kan du använda dina hörlurar för att cue oberoende av mästaren.
 
SPECIFIKATIONER:
 • BREDD: 553 mm
 • HÖJD: 65,1 mm
 • DJUP: 334,5 mm
 • VIKT: 3,7 kg
 • LJUDKORT: 24 bit / 44,1 kHz
 • FREKVENSOMRÅDE: 20 - 20000 Hz
 • SIGNAL-TILL-BRUSFÖRHÅLLANDE: 105 dB
 • FÖRVRÄNGNING: <0,003% (USB)
 • INGÅNGAR: 2 PHONO / LINE (RCA), 1 MIC (1/4 tums jack)
 • USB: 1 USB B-port
 • UTGÅNGAR: 2 MASTER (XLR, RCA), 1 BOOTH (1/4 tums TRS-jack), 2 HEADPHONE MONITOR (1/4 tums jack, mini-jack)